Handige Tools

>> ABC verzekeringen    

ABCverzekering.be is een initiatief van Assuralia, de Beroepsvereniging van de Verzekeringsondernemingen. Hiermee wil Assuralia het grote publiek informeren over risico's en verzekeringen. De informatie op deze website werd met alle mogelijke zorg samengesteld en wil duidelijk en neutraal zijn, zonder enig commercieel doel. 

>> Verkeersbelasting berekenen  

 

 

Via deze simulatietool kunt u zelf uw verkeersbelasting berekenen:

- belasting op inverkeersstelling (BIV)

- jaarlijkse verkeersbelasting

- aanvullende verkeersbelasting (LPG-voertuigen)

>> Wegcode    

Website van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid.

>> DIV-kantoren    

Centrale diensten en provinciale lokketten Dienst Inschrijving Voertuigen.

>> Nummerplaten    

Kom alles te weten over inschrijven en schrappen van uw voertuig. Consulteer de leveringsstatus of schrappingsstatus van uw nummerplaat.

>> Premiezoeker    

Op premiezoeker vind je snel een overzicht van premies die je kunt aanvragen als je een woning bouwt, verbouwt, huurt of koopt in Vlaanderen. Je vindt er ook premies terug voor het aanplanten of onderhouden van groen of verminderen van de afvalberg.

>> FSMA    

De Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) is een instelling die naast de Nationale Bank van België sinds 1 april 2011 toezicht houdt op de Belgische financiële sector. Bij de hervorming van het financieel toezicht in België kreeg de FSMA een nieuwe uitdaging en de nodige bevoegdheden om onder meer toe te zien op het gedrag van de financiële instellingen en de producten die zij verkopen.

>> ATM locator - alle bankautomaten wereldwijd   

U vindt hier de adressen terug van alle bankautomaten wereldwijd. Handige tool wanneer u op reis bent.

>> Erfenissimulator   

De Erfenissimulator geeft je een eerste idee van hoe een nalatenschap verdeeld wordt en hoeveel successierechten de erfgenamen ongeveer zullen moeten betalen.

>> Berekeningsmodule Personenbelasting   

Hier kunt u op een anonieme wijze een raming van uw belastingen verkrijgen.Tax-Calc is een gebruiksvriendelijke toepassing met een eenvoudige toegang.

>> My Pension   

Op deze website vindt u een handig overzicht van uw wettelijke en aanvullende pensioenen. U krijgt toegang tot uw gegevens door u aan te melden met uw e-ID of met een token.

>> Hoeveel kost mijn huis   

Bereken hoeveel je kan lenen en wat je kan kopen. Bereken de extra kosten voor de aankoop en lening. Bereken je belastingvoordeel en optimaliseer je project. Dat en nog heel wat info...

© 2016 bvba zakenkantoor Deschepper - Kiekenstraat 16 - 8600 Diksmuide

(051)50 16 15

RPR 0430 355 940   -    FSMA 12564 A-cB    -    >>juridische disclaimer/privacy