Eén stem en gezicht voor

al uw beleggingen

Als beleggers om advies vragen, is dat bij voorkeur bij iemand die hen recht in de ogen kijkt. Wij beseffen dat en als zelfstandig bankagent zijn we niet alleen de stem van de bank voor de meest diverse beleggersprofielen, maar ook het vertrouwde gezicht dat beleggers bijstaat met advies op maat.

'Wanneer je bij een grootbank na een paar jaar je beleggingsresultaat wil bespreken, zit er wellicht iemand anders op de stoel van de persoon die je destijds het product heeft aangeraden', zegt Tom Deschepper. 'Bij ons ben ik het vast gezicht. Als belegger kan je steeds terugvallen op dezelfde persoon die jouw situatie en profiel door en door kent.'

Axa Invest Managers

Voor de selectie en beheer van ons fondsenaanbod werken we nauw samen met Axa Invest Managers, dat wereldwijd de achtste plaatst bekleedt in de lijst van vermogensbeheerders. Uit het aanbod van 300 fondsen hebben we er samen 20 geselecteerd. Die bieden voldoende diversiteit voor elk beleggersprofiel, maar tegelijkertijd blijft het aanbod zo erg overzichtelijk.

Act local, think global

Toch denken Belgen nog te vaak dat ze voor beleggingen naar een grootbank moeten stappen. Terwijl de persoonlijke aanpak in combinatie met een eenvoudig weldoordacht beleggingsaanbod net de troef van een challenger zoals AXA Bank is. Als onderdeel van een wereldspeler, geloven we sterk in de 'act local, think global'-aanpak. Wij gebruiken de expertise van de internationale groep om onze lokale klanten te adviseren.

Reken op maatwerk

Wij werken steeds op maat van de klant. Wij vertrekken vanuit je profiel en noden: op welke termijn wil je beleggen, met welk doel, met welk budget, enzovoort. Wij hebben oplossingen voor elk profiel (defensief tot dynamisch) - en voor elk budget. Je kan bij ons al met en beperkt budget beleggen. Het belangrijkste is dat je voldoende diversifieert en over een minimumperiode van 3 jaar kan beleggen.

>>site axa bank

Vermogensbeheer via Architas

uw vermogen verdient een architect

U laat het beheer van uw kapitaal liever in handen van experts? Met Architas heeft de AXA groep een ijzersterke vermogensbeheerder in huis.

  • individueel beheer van uw vermogen

  • vanaf € 250.000

  • géén instap- of uitstapkosten

  • beste fondsen ter wereld (open architectuur)

Ook interesse in kennismakingsgesprek met uw persoonlijke vermogensbeheerder van Architas? Contacteer ons vrijblijvend.

>>site architas

© 2016 bvba zakenkantoor Deschepper - Kiekenstraat 16 - 8600 Diksmuide

(051)50 16 15

RPR 0430 355 940   -    FSMA 12564 A-cB    -    >>juridische disclaimer/privacy